Care sunt avantajele achiziționării unui automobil printr-un dealer auto şi de ce reprezintă o piesă importantă în demersul de cumpărare al unui autovehicul?

  1. SUNT ASUMAȚI

În căutarea automobilului dorit apelăm la diferite metode de identificare și căutare. Mulți dintre noi află sau știu deja, faptul că din ce în ce mai multi șoferi se îndreaptă spre achiziția automobilului din Germania. Dar în ce constă acest proces? Ei bine, drumul spre Germania este lung și rişti ca autovehiculul găsit să nu aibă starea optimă de care tu ai fost informat, pozele să nu coincidă cu realitatea şi să nu mai vorbim despre cheltuielile aferente procesului de deplasare.

Raspunsul la toate aceste probleme este dealerul auto, pentru că îşi asumă toate situatiile neprevăzute și facilitează demersul de cumpărare doar prin rețele de dealeri certificați, ceea ce garantează succesul unei tranzacții reușite.

  1. TE CONSILIAZĂ

Te-ai aflat vreodată în situația în care voiai să-ți achiziționezi o maşină însă nu erai sigur dacă alegerea ta este cea corectă?

Poate că este unul din cele mai importante aspecte în achiziționarea unui automobil, motiv pentru care dealerul auto te ajută să iei cea mai bună decizie în funcție de dorințele tale. Mai mult decât atât, elimini riscurile achiziției directe, ca de exemplu anunțuri ireale sau documente false, îndrumăndu-te în alegerea celei mai bune soluții.

  1. AU EXPERIENȚĂ

…suficientă, încât multiplele conexiuni cu dealerii auto din Germania, le dă posibilitatea verificării maşinii în prealabil, veridicitatea înscrierii şi al numărului de km, organizarea formalităților de înmatriculare provizorie şi definitivă și nu în ultimul rând, facilitarea de leasing auto. Practic, ai posibilitatea de a încheia toate formalitățile într-o singur loc!

  1. SUNT ALĂTURI DE TINE

Cu toții avem un anumit buget disponibil peste care nu putem să trecem, mai ales când vine vorba de a cumpăra ceva. Ce putem face în condițiile în care ceea ce vrem să cumpărăm este un automobil? Noi nimic, dealerul în schimb, pe lângă consilierea și facilitarea procesului de achiziție, negociază prețul automobilului dorit pentru a se încadra în bugetul stabilit de către tine.

  1. GARANTEAZĂ

Ştiai că dealerii auto sunt obligați prin lege să ofere garanție de minimum 1 an pentru maşina achiziționată? Aşa este, nu toată lumea ştie asta, însă e bine să fim informați şi să ştim exact de ce ar trebui să ne lăsăm pe seama profesioniştilor .

Deşi deseori ne dorim să fim buni la toate, există momente în care avem nevoie şi de ajutor. Tu ce alegi?