Foarte simplu. Prin reteaua noastra de dealeri certificati din Germania si prin sistemul nostru de cautare si identificare a ofertelor auto, va putem obtine autovehiculul pe care il doriti in conditii avantajoase si rapide.
Pentru ca pretul unui automobil nou este cu mult mai mare decat al unui automobil rulat. Practic, in primii 2 ani de la lasarea modelelor noi, pretul de achizitie scade cu pana la 30-40% din pretul de lista.

Pentru ca automobilele din Germania sunt cele mai bine intretinute din Europa. Nu doar un cult pentru masini, ci si un interes practic – lipsa reviziilor tehnice periodice duce la pierderea garantiei si cresterea costului de asigurare si exploatare a masinii.

Automobilele din Germania ruleaza in conditii optime, beneficiand de sosele perfecte, carburanti de calitate superioara si o clima prielnica fara temperaturi extreme ce uzeaza mai rapid componentele masinii.

Nu este intamplator ca in Raportul TUV 2015 publicat de AutoBild, cele mai fiabile masini rulate, deci cu cele mai putine defectiuni tehnice in primii 3 ani de la achizitie s-au situat marcile Germane: Mercedes, BMW, Audi, Porche.

Lăsând termenii juridici într-o parte, simplist vorbind, leasingul este o formă de credit, în care compania de leasing este cea care vă cumpără automobilul pe care îl doriți, achitând ulterior acesteia o rata lunară prestabilită în contract. Dacă la finele contractului doriți ca automobilul să rămână în proprietatea dumneavoastra, atunci suntem în prezența leasingului financiar.

Accesul la creditare este de asemenea, mult mai facil. Evaluarea cererii de finanțare se face pe loc sau durează cel mult câteva zile. Este mult mai uşor ca o companie sau o persoana fizica să fie acceptată la finanțarea prin leasing decât prin credit bancar.

Leasingul este o alternativa extrem de avantajoasa, atat din punct de vedere financiar cat si fiscal, la un credit bancar. Operațiunile de leasing financiar se diferențiază de creditarea bancară si trebuie înțelese avantajele şi dezavantajele pentru a accesa cea mai bună soluție de finanțare.

Contractele de leasing sunt mai flexibile când vine vorba de nevoile consumatorului: opțiunea de a renunța înainte de scadență, posibilitatea reînnoirii prin perioade adiționale, sau opțiunea de a achiziționa vehiculul la terminarea contractului.

De curand, companiile finantatioare de pe piata de leasing accepta contracte de leasing si pentru automobile rulate, in special pentru automobile cu o vechime pana la 10 ani.

Pentru ca primiti in 24 de ore de la solicitare oferte de finantare de la peste 20 de finantatori din Romania – activitatea noastra consta in gasirea solutiei optime de finantare pentru dumneavoastra.

Este in interesul nostru ca tu sa beneficiezi de facilitarea demersului in achizitionarea masinii dorite. Asadar, furnizam consultanta gratuita pentru serviciile de finantare tip leasing, adresata tuturor tipurilor de clienti, persoane fizice sau juridice, firme.

Gasim solutiile de finantare perfecte si te indrumam la modalitatea de a obtine ceea ce iti doresti in conditiile cele mai avantajoase si rapide. Si nu in ultimul rand, ne ocupam de mentinerea relatiei cu compania de leasing care raspunde cerintelor tale, intocmind impreuna documentatia necesara finantarii.

  • Consultanta profesionala in alegerea celei mai bune oferte de leasing existenta pe piata
  • Solutionarea rapida a dosarului de finantare si evitarea birocratiei existente
  • Finantare cu plata externa la dealer in Germania
  • Suport in aprobarea dosarului
  • Flexibilitate si rapiditate
  • Economie de timp si bani
Serviciul “Buy back” iti ofera posibilitatea de a-ti vinde automobilul in conditii avantajoase. Va evaluam autovehiculul si in functie de starea tehnica si vizuala, de rulaj, dotari, motorizare, an de fabricatie si va propunem un pret onest, corelat cu celelalte preturi din piata.
Whatsapp