LEASING AUTO

Companiile auto sunt cu fiecare zi tot mai ingenioase și ne oferă dublul decât ieri la capitolul confort, comoditate, optiuni, culori și forme. Cum să nu ți le dorești?! Și desigur, cu cât mai sofisticate si noi, cu atât mai scumpe. Partea bună este că există suficiente mecanisme, inclusiv juridice, care să facă dorința sa devina realitate. De această dată, cheia este contractul de leasing.

Așadar, ce este leasingul? Lăsând termenii juridici într-o parte, simplist vorbind, leasingul este o formă de credit, în care compania de leasing este cea care vă cumpără automobilul pe care îl doriți, achitând ulterior acesteia o rata lunară prestabilită în contract. Dacă la finele contractului doriți ca automobilul să rămână în proprietatea dumneavoastra, atunci suntem în prezența leasingului financiar.

Accesul la creditare este de asemenea, mult mai facil. Evaluarea cererii de finanțare se face pe loc sau durează cel mult câteva zile. Este mult mai ușor ca o companie sau o persoana fizica să fie acceptată la finanțarea prin leasing decât prin credit bancar.

Leasingul este o alternativa extrem de avantajoasa, atat din punct de vedere financiar cat si fiscal, la un credit bancar. Operațiunile de leasing financiar se diferențiază de creditarea bancară si trebuie înțelese avantajele și dezavantajele pentru a accesa cea mai bună soluție de finanțare.

Contractele de leasing sunt mai flexibile când vine vorba de nevoile consumatorului: opțiunea de a renunța înainte de scadență, posibilitatea reînnoirii prin perioade adiționale, sau opțiunea de a achiziționa vehiculul la terminarea contractului.

De curand, companiile finantatioare de pe piata de leasing accepta contracte de leasing si pentru automobile rulate, in special pentru automobile cu o vechime pana la 10 ani.

De ce Leasing auto prin Plus Autotrade?

Pentru ca primiti in 24 de ore de la solicitare oferte de finantare de la peste 20 de finantatori din Romania – activitatea noastra consta in gasirea solutiei optime de finantare pentru dumneavoastra.

Este in interesul nostru ca tu sa beneficiezi de facilitarea demersului in achizitionarea masinii dorite. Asadar, furnizam consultanta gratuita pentru serviciile de finantare tip leasing, adresata tuturor tipurilor de clienti, persoane fizice sau juridice, firme.

Gasim solutiile de finantare perfecte si te indrumam la modalitatea de a obtine ceea ce iti doresti in conditiile cele mai avantajoase si rapide. Si nu in ultimul rand, ne ocupam de mentinerea relatiei cu compania de leasing care raspunde cerintelor tale, intocmind impreuna documentatia necesara finantarii.

 

Cum aleg societatea de leasing?
Leasing financiar sau operational?
Care este cea mai avantajoasa oferta de pe piata?
Care sunt costurile reale ale unei astfel de fianantari?
Ce documente sunt necesare pentru dosarul de lesing?

La toate aceste intrebari ai un singur raspuns

 Plus Autotrade. Consultantii nostri stiu exact ce oferta vi se potriveste cel mai bine,

deoarece principalele societati de leasing fac deja parte din reteaua noastra de colaboratori nationali.

De ce avantaje beneficiezi?

Consultanta profesionala in alegerea celei mai bune oferte de leasing existenta pe piata
Solutionarea rapida a dosarului de finantare si evitarea birocratiei existente
Finantare cu plata externa la dealer in Germania
Suport in aprobarea dosarului
Flexibilitate si rapiditate
Economie de timp si bani
leasing auto germania

Societatea noastra va ofera
solutii complete in materie
de leasing

Finantam orice autoturism pana la 10 ani vechime
Autoturismul poate fi din Romania sau din strainatate
Avans de la 15%
Aprobare dosar in 24h

Finantarea este garantata pentru orice tip de client PF, PFA, sau PJ (chiar si cu 0 venituri)

Calculator rate

Pret auto (€)
Dobanda (%)
Perioada (luni)
Avans (€)
Calculate
Plata lunara
Total dobanda
Total de plata

Ai intrebari? Suna acum!