DESPRE NOIPlus Autotrade se remarcă ca unul dintre principalii furnizori de autovehicule "young-used" premium din România, reprezentând un pilon solid al mediului de afaceri autohton. Încă de la înființarea sa în anul 2010, acest business cu capital integral românesc și caracter antreprenorial s-a impus prin angajamentul său față de excelenta în servicii și prin diversitatea soluțiilor oferite.Concentrându-ne întotdeauna pe asigurarea unei experiențe excepționale pentru fiecare client, am reușit să extindem prezența noastră la nivel național, deschizând în prezent nu mai puțin de nouă showroom-uri în marile orașe ale țării. Cu o echipă experimentată și pasionată de lumea auto, ne propunem să oferim suportul necesar și să identificăm cele mai potrivite soluții pentru clienții noștri.

În plus față de activitatea principală de vânzare și intermediere auto, furnizăm o gamă variată de servicii complementare, precum intermedierea financiară, încheierea de asigurări și extinderea garanțiilor, preluarea autovehiculelor în regim de consignație, trade-in și buy-back.Ceea ce ne diferențiază este angajamentul nostru neclintit față de calitate și satisfacția clienților noștri. Ne propunem întotdeauna să oferim servicii de înaltă calitate și să construim relații de încredere pe termen lung cu fiecare client, astfel încât aceștia să devină ambasadori ai brandului nostru.

În lumina interesului în creștere din partea vânzătorilor pentru canale de vânzare alternative și din ce în ce mai actuale, precum și a preferinței crescânde a clienților pentru mediul online în căutarea următorului autovehicul, am decis să lansăm la sfârșitul anului 2023 platforma Plus Auto Marketplace. Prin această inițiativă, am creat un mediu virtual care aduce împreună profesioniști și persoane private interesate să vândă sau să achiziționeze autovehicule, oferind o experiență sigură și transparentă pentru toți utilizatorii platformei.Această decizie strategică reflectă angajamentul nostru de a rămâne în pas cu evoluția pieței și de a răspunde nevoilor și așteptărilor în continuă schimbare ale clienților noștri.

Top